De bästa bitcoin plånböckerna

16-01-2021

Att hitta en lämplig Bitcoin-plånbok är inte en självklar uppgift. Det är enkelt att köpa bitcoins, men att förvara sina bitcoins självmant är en utmaning för många användare. Varje Bitcoin-användare bör leta efter en bra Bitcoin-plånbok som bäst passar deras personliga behov. Det är därför det rekommenderas att testa olika Bitcoin-plånböcker. Här är en omfattande artikel med det bästa valet för dig av olika typer av Bitcoin-plånböcker och det bästa Bitcoin-plånboks alternativen som du kan göra.

  1. Bitvavos Bitcoin-plånbok är en perfekt valmöjlighet för en osäker nybörjare som inte vill ställa in och hantera sin egna Bitcoin-plånbok på en mer avancerad nivå. Företaget Bitvavo har istället utvecklat sin egena unika Bitcoin plånbok även där duan utbyta dina bitcoins på din plånbok till valfri valuta som till exempel svenska kronor. Bitvavo har den bästa företagsstrukturen och IKT-arkitekturen som säkerställer din förvaring av dina bitcoins. Bitvavo betalar också ut en räntebetalning på 1,2% av dina Bitcoins under sin förvaltning. Bitvavo Bitcoin-appen gör det möjligt för alla att enkelt och säkert hantera och handla Bitcoin från sin mobil.

  2. Vill du förvara dina bitcoins på det mest säkra sättet är hårdvaruplånboken Ledger Nano X ett bra alternativ just för dig. Med Ledger Nano X kan du förvara dina egna Bitcoins samt andra kryptovalutor från vilken dator, surfplatta eller mobil som helst. Jämfört med andra Bitcoinplånböcker erbjuder Ledger Nano X en plånbok som är fullkomligt säker mot hackare som kan försöka komma åt ens Bitcoins. Det är viktigt att ha en säkerställd Bitcoinplånbok som Ledger Nano X eftersom din förvaring av bitcoins eller andra kryptovalutor bör vara din främsta prioritet. Det förekommer ofta fall av privarpersoner som har blivit utsatt av en hackare som plundrar dåligt säkrade plånböcker. Ta inga chanser och köp en säker Ledger Nano X.

  3. Trezor one är en av den mest populära hårdvaruplånboken i världen eftersom dina bitcoins förvaras på ett så säkert sätt som möjligt. Alla privata nycklar genereras av Trezor och lämnar aldrig din plånbok. Trezor one använder en deterministisk plånbokstruktur (BIP32 / BIP44) som gör att den kan behålla ett obegränsat antal nycklar. En återställningspunkt i form av en återställningsfrö skapas när du ställer in den här hårdvaruplånboken för första gången. Med detta återställningsfrö kan du återställa hela innehållet om du tappar din Trezor eller blir bestulen. Alla privata nycklar, Ditt bitcoin saldo och transaktionshistorik kan laddas i en ny hårdvaruplånbok som är BIP39 / BIP44-kompatibel. Detta gör Trezor one en Utmärkt produkt!