Bincance exchange – Omdöme & Recension 2021!

20-11-2022

Sammanfattning: Binance har nu blivit den mest använda plattformen i världen för handel med kryptovalutor. Att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor på **Binance **exchange Sverige har nu blivit väldigt enkelt. Binance är en krypto exchange som har blivit väldigt aktiv på den svenska marknaden, men dock ännu inte reglerad i Sverige. Binance erbjuder det största urvalet av kryptovalutor och tokens jämfört med alla andra olika krypto exchanges. Binance är en välstrukturerad exchange och bearbetar upp till 1,4 miljoner transaktioner per sekund. Binance kräver bara en avgift på bara 0,1%. Binance används även mycket inom krypto spot och defi futures trading: Binance har utvecklas till ett globalt ekosystem inom kryptovärlden med blockchain och DeFi.

Binance Överblick

Binance har utvecklats till en extremt smidig exchange för svenskar där du kan handla både via din dator, mobil eller surfplatta på svenska. Eftersom Binance erbjuder handel på olika enheter gör det att du mycket enklare kan följa marknaden och handla med dina kryptovalutor var som helst. I deras app och på datorn förvaras dina kryptotillångar i egna säkerställda wallet som är inbyggd i tjänsten. Därmed är Binance en säker plattform som kan användas av både nybörjare och proffs. Sedan 2017 har Binance blivit till den mest använda handelsplattformen i hela världen för handel med kryptovalutor.

Binance fördelar:

  • Binance har det största utbudet av olika kryptovalutor
  • Binance är en av den säkraste plattformen i världen
  • Överföringar är helt gratis på Binance
  • Binance är en betrodd handelsplats, den mest använda i världen
  • Binance tar bara en handelsavgift på 0,10%

Binance nackdelar:

  • Binance erbjuder inte en svensk kundtjänst
  • Binance hemsida är på engelska

Hur börjar man handla med kryptovalutor på Binance?

Binance arbetar ständigt med att informera sina nya användare om hur allt fungerar på Binance. Därmed finns det en youtube kanal "Binance Academy" där nya användare får all information de behöver veta innan de börjar handla på Binance. Kolla på videon nedan för att lära dig om hur du börjar handla med kryptovalutor på Binance, det är väldigt simpelt:

Klicka här för att skapa ett konto för att börja handla på Binance!

Innan du börjar köpa olika sorters kryptovalutor är det viktigt att ha kunskap kring det du gör. Därför har Binance flera olika introduktions videor på Youtube och på så sätt kan Binance Academy lära dig allt du behöver veta om hur krypto marknaden fungerar. Detta gör att nya användare känner sig mer säkra och trygga innan de börjar handla på Binance. Tänk på att det finns eventuella risker med att köpa kryptovalutor på Binance.

Binance – ett säkert val

Binance erbjuder en säker handelsplattform för dig som vill köpa och sälja Bitcoin och andra kryptovalutor. Du kan också välja flera valutor för att välja den som passar dig bäst. Det är en modern tjänst med en avancerad handelsplattform.

Med det ökande antalet onlinebedrägerier blir det mer och mer viktigt att välja en säker exchange. Det finns många olika exchanges (mäklare) att välja mellan, så det finns också en risk att göra insättningar i osäkra exchanges. Var noga med att dubbelkolla den exchange du vill sätta in pengar hos. Binance är en respekterad exchange och på bara några år har det blivit ett populärt val globalt.

Namnet Binance är en kombination av Binary och Finance! Teamet strävar efter att förverkliga en komplett plattform och kryptofinanseringssystem. Namnet är ingen slump. Binance tillhandahåller ICO-tjänster för företag som vill organisera och starta en token-försäljning på Binance-börsen. Väldigt smart! De har sin egen Binance Launchpad där projektet presenteras och investerare kan investera i respektive crowd token-försäljning. När den körs framgångsrikt introduceras token på börsen. Med Binance Launchpad kan en publikförsäljning på blockchain enkelt realiseras för bra projekt och till och med en fullständig börsintroduktion kan inrättas i framtiden. Binance har också lanserat sin egen blockchain och kryptovaluta för dessa tjänster.

Skapa ett konto på Binance och få 5% rabatt på alla trades redan nu!

Varför har Binance blivit så populärt?

Binance är en ung handelsplattform för kryptovalutor som bara har varit i drift sedan juli 2017. Plattformens tillväxt har varit exponentiellt snabb. I blixthastighet har de skapat ett utmärkt fungerande kryptoutbyte. Handelsmiljön är inte bara funktionell, utan också snyggt översatt till nederländska, supersnabb i bearbetningstransaktioner och mycket billig! Binance-börsen kan hantera 1,4 miljoner transaktioner per sekund och tar bara en handelsprovision på 0,1%!

Börja handla på Binance redan nu!

Binance Smart Chain

Binance har utvecklat en egen blockchain (Binance Smart Chain) som baseras på det internta kryptomyntet: Binance Coin (BNB). Binance har även sin egna stablecoin (BUSD) och en egen DeFi-sektor inom Binance DEX, futures. Därmed kan du använda din insättning för att köpa ytterligare BNB. Du kan enkelt börja handla på Binance eftersom de accepterar världigt många betalningsmedel. För mer information: Binance exchange

Vad är Binance Coin (BNB)?

BNB är den interna symbolen för Binance, som användare kan använda för att få handelsprovisioner och därmed få t.ex 50% rabatt. Stora dagshandlare (så kallade whales) som skapar positioner och bearbetar stora ordrar kan särskilt dra nytta av detta. Dessa whales köper Binance-mynt eller BNB-tokens för att betala handel och transaktion avgifter. BNB-token-funktionen har lockat många stora dagshandlare, särskilt för att Binance har en smart strategi att bränna flera tusentals BNB-tokens varje kvartal som finns i omloppet.

Binance kommer att spendera 20% av vinsten på att köpa och bränna BNB varje kvartal tills bara 100 miljoner återstår. Detta skapar en artificiell brist, så värdet på Binance Coin kommer att öka med ökad efterfrågan och användningen av handelsplattformen. Dessutom är det möjligt att handla med Binace-mynt, vilket ytterligare ökar transaktionsvolymen och utbudet / efterfrågan. BNB-token eller Binance-token var ursprungligen baserad på ERC20-protokollet från Ethereum.

undefined || '' || ''

Ursprungligen var det en symbol, inte en kryptovaluta med en egen blockchain (ännu inte klart). BNB-tokens utfärdas enligt Binance ICO, varje tokenbelopp är 0,1553 USD och det maximala beloppet är 200 miljoner USD. Binance-strategin har tydligt fungerat. Binance Coin (BNB) har exploderat i värde de senaste åren och flög till månen. Binance Currency (BNB) hamnar för närvarande i topp 20 när det gäller marknadsvärde, vilket också gör Binance Exchange mer likvid. BNB-transaktion behandlas Binance Smart Chain.

Binance Smart Chain & DeFi-initiativen

Binance har sin egna blockchain-infrastruktur baserad på Cosmos-teknik för hantering av stora transaktionsvolymer. Binance Chain har vidare utelämnat uttrycksfulla smarta kontraktsfunktioner. Binance-kedjan utvecklades för att vara säker och skalbar för att utfärda och handla tokens och stallmynt utan krångel. Binance Smart Chain är ett tillskott till Binance Chain. Det är ett bevis på Staked Authority (PoSA) konsensusbaserade blockchain som fungerar parallellt med Binance Chain. Det är mer uttrycksfullt och lägger till smart kontraktsfunktionalitet och kompatibilitet med Ethereums Virtual Machine (EVM).

Slutsats om Binance – Är det en trovärdig platform trots allt?

Binance har blivit en stor aktör i utvecklingen av kryptosektorn med en mycket bra meritlista. Binance har utvecklat en säker handelsplattform som är idealisk för daglig handel i många olika kryptovalutor för mycket små provisioner.

Dessutom stöder Binance alla möjliga handelsalternativ och miljöer. Från ett Binance-konto har du enkel tillgång till en Binance Futures and Derivatives handelsplattform, Binance Savings & Staking-konton, Binance-kryptovalutapengamarknad (lån), Binance Decentralized Exchange (DEX), Binance Liquid Swap-plattform och till och med en Binance P2P-marknadsplats. Det är en total lösning för kryptofinansiering. Binance har gjort nästan det omöjliga på tre år.

Ett problem är bara med kundsupporten. Det har varit en hel del klagomål om detta. Detta är en känd fråga med de flesta kryptobörser och vi hoppas att VD:en kommer att anställa fler för att behandla alla supportbiljetter snabbare. Vi hoppas också på att kundtjänsten också kommer att vara på svenska inom en snar framtid.
Binance har dock vuxit till världens mest använda exchange och fått mycket förtroende av dess användare globalt. Bitcoinverket.se rekommenderar verkligen Binance!

Alternativ till Binance?

Svenskarna har tur. Bitvavo har en egen utbytesplattform som kan lätt konkurrera med Binance. Faktum är att Bitvavo är ett enklare alternativ för svenska kryptohandlare ur lagstiftning, säkerhet och användarvänlighet. Bitvavo är det bästa alternativet till Binance. För mer information: