Ledger Nano X - Recension

17-01-2021

Vad är Ledger Nano X?

Det är den mycket förbättrade efterträdaren till Ledger Nano S. Detta är den mest populära hårdvaruplånboken från Ledger, men med ett antal begränsningar som Ledger har fixat i Ledger Nano X-versionen.

För det första har Ledger säkerställt att Ledger Nano X har ett förbättrat minne vilket gör att man kan ha tillgång till mer än 1000 olika kryptovalutor . Anledningen till att många kryptoanvändare har flyttat från Ledger Nano S till andra kryptoplånböcker under de senaste två åren är just på grund av brist på minne. Som ett resultat var det inte möjligt att flera kryptoplånapplikationer kunde installeras aktivt på Ledger Nano S. Ledger Nano X kommer aktivt att kunna stödja högst 100 plånboksapplikationer vilket är revulitionerande för en kryptoplånbok.

Ledger har även integrerat Bluetooth i Ledger Nano X. Det är nu möjligt att ansluta via Bluetooth till en specialutvecklad Ledger-plånbok-app (Ledger Live) på din smarttelefonen eller surfplatta. Enligt Eric Larchevêque, VD för Ledger, är denna Ledger Live mobilapplikation som fungerar med Ledger Nano X ett viktigt nytt steg i utvecklingen av hårdvaruplånböcker. Färre och färre personer använder aktivt en bärbar dator eller stationär dator och föredrar att använda en smartphone. Tack vare Ledger Nano X kan alla hantera sin egen kryptoportfölj extremt säkert från sin smartphone eller surfplatta. Nedan i videon kan du se en snabb review om nya Ledger Nano X:

Varför ska jag köpa kryptoplånboken Ledger Nano X ?

Med Ledger Nano X kan du hantera dina egna kryptovalutor från vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst, oavsett säkerhetsnivå. Om det skulle finnas en skadlig kod som spionprogram som gömmer sig på din mobil eller surfplatta. Inga problem, Ledger Nano X är oskadlig mot hackare. Säkerheten för din egna kryptplånbok bör vara din första prioritet eftersom hackare alltid lurar för att plundra dåligt skyddade plånböcker. Ta inga chanser och köp Ledger Nano X!