Vad kommer Elon Musk att säga om Bitcoin i morgon?

20-07-2021

I morgon startar onlinekonferensen "The B Word" med underrubriken "How Institutions Can Embrace Bitcoin". Teslas VD: Elon Musk har varit väldigt tystlåten på Twitter om Bitcoin eller Dogecoin på länge. Bitcoin-konferenser är alltid tillfällen då överraskande meddelanden från offentliga personer kan orsaka stora prisrörelser.

Imorgon får vi se ifall Musk har ändrat sin uppfattning när det kommer till bitcoins klimatpåverkan, som var startpunkten för den nedgående prisutvecklingen för Bitcoin.

Faktum är att ingen har en aning om vad Elon Musk kommer att säga under konferensen imorgon. Detta gör det helt oförutsägbart att veta vad Musk har att säga imorgon. Men i och med det nuvarande låga priset på Bitcoin, är det svårt att föreställa sig att Musk kommer med ännu mer FUD.

Nedan ser man Elon Musks senaste tweet om Bitcoin:

Nedan ser man Elon Musks senaste tweet om Dogecoin:

Polytopia är ett strategispel. I själva verket har Musk helt dragit sig ur diskussionen om ett tag. Twitters VD Jack Dorsey var till och med lite frustrerad på Musk, angående hans kritik när det kommer till bitcoins klimatpåverkan. Nu samlas dessa två jättar på en konferens som också inkluderar klassiska bitcoiners som Cathie Wood från Ark Invest, Nick Carter från Castle Island Ventures och Coin Metrics och Adam Back of Blockstream.

Cathie Wood har också varit ganska tyst om krypto nyligen. Hon uttrycker sig ännu mer som ett Tesla-fan på Twitter.

Nick Carter, å andra sidan, fortsätter att säga intressanta saker om det finansiella systemet och inflationsrisken. Läs mer om hans tweet nedan:

Carter nämner också att Adam Back inte är den första cypherpunken inom Bitcoin:

@ adam3us är Adam Back på Twitter så var beredd på många intressanta diskussioner under konferensen imorgon. En annan talare som även kommer vara med imorgon är: John Newbery.

Newbery har gjort en blixtsnabb karriär i bitcoin-gemenskapen, eftersom han har jobbat mycket på utvecklingen av bitcoins huvud wallet Bitcoin-core. Se hans Linkedin-profil. Hans företag Brink är ett bra exempel på hur du kan bygga ett företag kring ett open source-projekt som Bitcoin. Hans enda inkomst är faktiskt bara donationer.

Slutligen har vi den oberoende investeringsrådgivaren, Lyn Alden som just har publicerat om mycket den oroväckande inflationen i USA.

Lär dig mer av länkarna i den här artikeln och kom tillbaka för vår recension av konferensen som imorgon!

Köp Bitcoin baserat på din egen kunskap och insikt