Hur du bäst kan Köpa Bitcoin med Swish 2024!

08-06-2024

I dagsläget går det väldigt snabbt och enkelt att köpa bitcoin med Swish. Det finns ett flertal olika väletablerade svenska börser och växlingstjänster som erbjuder Swish som betalningsalternativ. I denna guide kommer vi at vägleda dig till hur man köper bitcoin med Swish samt vilka de bästa börserna är.

Köpa bitcoin med Swish, en sammanfattning: Denna köpa bitcoin med swish guide publicerades först den 20 januari 2021 och uppdateras ofta med den senaste informationen (senastast uppdaterad 11.12.2023). Gällande, att köpa bitcoin med Swish: det är det enklaste sättet att köpa bitcoin för svenskar på, pga. smidighet och inget bankrångel. BtcSwe är det billigaste bitcoin med Swish utbytet i Sverige. Att köpa bitcoin med swish kräver en bitcoin-wallet. Bitcoin-köp med Swish kommer med större avgifter i jämförelse med bitcoin börser, kombinera Binance med Revolut för att spara bitcoin.

Det är väldigt dyrt att köpa Bitcoin med Swish

Det är betydligt billigare att göra en banköverföring och köpa bitcoin på Binance som är registrerade hos Finansinsepktionen, istället för att köpa Bitcoin med Swish. I själva verket kan Swish vara enklare, men inte det billigaste sättet att köpa bitcoin på. I slutändan är det mer hållbart att köpa bitcoin på en etablerad och registrerad börs som Binance med hjälp av en SEPA-överföring i kombinantion med Revolut. Att köpa Bitcoin med swish kan man räkna med en minimum avgift på 5% i jämförelse med Binance som erbjuder en handelsavgift på 0-0.1%.

Swish undviker bankrångel

Svenska bankers konservativa inställning till bitcoin och kryptovalutor har gjort bitcoin-köp med Swish det populäraste valet i Sverige. Blockeringar av kortköp och SEPA-överföringar förekommer vilket gör att köpa bitcoin med Swish blir det enklaste valet. Däremot, har Handelsbanken blockerat bitcoin köp med Swish på Safello.

Köpa bitcoin med Swish - Billigast på Btcswe

Btcswe är en ledande svensk bitcoinmäklare sedan 2018, under Snowbank AB, godkänd av Finansinspektionen. De strävar efter att göra bitcoinhandel enkel och säker, särskilt genom möjligheten att köpa bitcoin med Swish, vilket passar utmärkt för privatpersoner.I nuläget är Btcswe det billigaste alternativet med en transparent prissättning, utan dolda avgifter. Detta innebär att det belopp i BTC och SEK du ser när du beställer på är det som levereras till din Bitcoin wallet.

Btcswe uppyller Bitcoinverkets krav när det kommer till:

 • Säkerhet - Det svenska bolaget Btcswe är registrerade hos finansinspektionen vilket ger en trygghet och en stor säkerhet i att göra bitcoin-affärer på Btcswe tjänsten.
 • Support - Supporten på Btcswe är enastående!
 • Användarvänlighet och smidighet - Få bitcoin direkt till din plånbok på minuter!

Så köper du Bitcoin med tre enkla steg på Btcswe:

 • 1. Välj ett belopp i SEK eller BTC
 • 2. Fyll i dina uppgifter och verifiera dig med bankID
 • 3. Bekräfta köpet med Swish

Köpa bitcoin swish btcswe

Klicka här för att köpa Bitcoin med Swish på Btcswe!

Andra lokala utbyten som accepterar Swish

 • Safello, en annan betrodd svensk kryptomäklare, registrerad hos Finansinspektionen, erbjuder också enkelhet i köpprocessen med Bank-ID. De är kända för att vara en av de billigaste mäklarna för att köpa kryptovalutor, inklusive möjligheten att köpa bitcoin med Swish. För krypto köp som inte är att köpa bitcoin med Swish kan Safello vara ett bra alternativ.
 • Bt.cx är även en svensk Bitcoin som har Swish som bland annat betalningsalternativ med fördelen att de har en snabb affär på under fem minuter. Bt.cx har även en ganska stor avgift när det kommer till Bitcoin köp som ligger på 5 % vilket blir ganska mycket när man Swishar för större summor BTC.

För och Nackdelar med att köpa Bitcoin med Swish

Fördelar

 • Snabba och smidiga köp - Swish är idéalt om man vill köpa BTC snabbt
 • Processen går snabbare - Jämfört med andra betalningsalternativ
 • Det behövs ingen registrering - En lång process behövs inte legitimera dig bara ditt med Bank ID

Nackdelar

 • Avgifter - Väldigt höga avgifter förekommer när du köper Bitcoin med swish. Först tar bankerna 5% av köp-summan och sedan tar utbytet sin angivna avgift.
 • Säkerhet - Man måste alltid vara försiktig när man Swishar och alltid dubbelkolla det angivna nummret.
 • Privat - Swish ägs av bankerna och har koll på vilka affärer du gör. (Om du vill göra dina Bitcoin köp säkra och privata är Hodl Hodl ett bra alternativ)

Slutsats

Att köpa bitcoin med Swish har blivit en populär och smidig metod för svenska användare, tack vare enkelheten och det faktum att det undviker bankrångel. Även om det kan vara dyrare jämfört med traditionella banköverföringar, så som SEPA, erbjuder Swish en snabb och bekymmersfri process. Btcswe framstår som det mest fördelaktiga valet för att köpa bitcoin med Swish, med dess transparenta prissättning och användarvänlighet. Dessutom är det en trygg och säker plattform, godkänd av Finansinspektionen. Så för de som prioriterar bekvämlighet och snabbhet, och är villiga att betala lite extra för det, är att köpa bitcoin med Swish via Btcswe ett utmärkt val.

Relaterade artiklar: