Michael Saylor ger 1400 företag råd om Bitcoin

04-02-2021

VD:en för MicroStrategy Micheal Saylor uppnådde kultstatus i kryptovärlden år 2020 med sin tuffa strategi att förvandla sitt mjukvaruföretag ifrån en motståndskraftig kris genom att köpa mer än 70 000 Bitcoin, främst med lånade pengar. Tredjeparter kan redan dra nytta av detta skydd mot inflation genom MCST (Nasdaq) -aktien.

Den 3-4 februari 2021 var MicroSrtrategy anordanre för en onlinekonferens för företag som är intresserade av att lära sig mer om den strategi som de följe. Mer än 1400 proffs deltog i presentationsdiskussionerna under evenemanget. De juridiska aspekterna av Bitcoin-revolutionen kom fram. Händelsen fick en stor effekt priset eftersom BTC steg med 8% båda dagarna.

undefined || ''

Bilden ovan visar på att 5,85% av de totala Bitcoin tillgångarna är kontant med stora partier och medel. Det som är slående är det stora antalet av den äldsta Bitcoin-börsen, MtGox, som gick i konkurs. Greyscale är naturligtvis den största spelaren med över 600 000 BTC. MicroStrategy ökar dock ständigt eftersom de är det enda börsnoterade företaget som äger mer än 0,1% av alla BTC samtidigt som de har en helt annan kärnverksamhet än fonder.

Ekta Mourya, journalist på AMBCrypto säger följande:

''Företag som följer Michael Saylors strategi för att skydda mot inflation och andra risker förväntar sig inte att deras investeringar överträffar andra tillgångar och investeringar. Det långsiktiga målet är att ha tillgångar av hög kvalitet i balansräkningen. Så dessa företag kommer att välja en HODL-strategi. Om dessa 5,85% växer gradvis tills det finns en större bit av kakan har det en stark flytande effekt. Snart räcker det för att hålla $ 30. 000. "

Läs Mouryas tweet för att se utvecklingen mellan silver och BTC

Relaterade nyhetsartiklar: