Paul Tudor Jones kommer att köpa mer bitcoin!

16-06-2021

Den legendariska välståndshanteraren Paul Tudor Jones meddelade idag på CNBC att han kommer att investera mer pengar i bitcoin. År 2020 meddelade han att han skulle investera 1% av sina tillgångar i bitcoin, nu kommer han att öka detta till 5%. Paul Tudor Jones investerar också 5% i råvaror, 5% i guld och 5% i dollarns kassareserver. Han vet inte heller vad han kommer att göra med de andra 80% av sina tillgångar. Detta beror på den penningpolitik som The Federal Reserve kommer att föra under de kommande åren.

Varför köper Paul Tudor Jones mer bitcoin?

Enligt Paul Tudor Jones är bitcoin matematik. Matematik är alltid säkert. Två plus två kommer alltid att vara fyra. Att investera i något som är pålitligt, ärligt, bestämt och 100% säkert lockar honom. Bitcoin är ett sätt att investera i säkerhet. Nedan i Saifedean Ammous tweet finns ett utdrag ur CNBC-intervjun med Paul Tudor Jones.

  • Paul Tudor Jones - År 2020: 1% i bitcoin
  • Paul Tudor Jones - År 2021: 5% i bitcoin

Det kommer inte att finnas mer än 21 miljoner bitcoins (BTC). Detta gör det inte inte tillräckligt, att ge alla miljardärer och miljonärer i världen 1 bitcoin. Den senaste dippen var orsakad av dumma spekulanter som tar för mycket risk och köper utan kunskap. Detta ger ett utmärkt tillfälle för den kunniga investeraren att köpa bitcoin billigt igen. Idag kommer MicroStrategy också att börja köpa ytterligare 500 miljoner dollar i bitcoin.

Har du redan bitcoin (BTC)? Ifall inte är det högst lämpligt att köpa eftersom annars kommer alla rika investerare med smarta pengar köpa in, innan du ens får chansen.

Relaterade artiklar