Bitvavo Exchange - Recension

23-03-2023

Bitvavo har arbetat med att förverkliga ett utmärkt kryptoutbyte som är grundad i Nederländerna. Bitvavos handelsmiljö är lämplig för både nybörjare och erfarna handlare (traders).

Varför ska man välja Bitvavo?

Kort sagt: Bitvavo är den första försäkrade, billigaste, säkraste och bästa kryptoväxlings och köp tjänsten i Europa med sin egen orderbok och ett brett utbud av kryptovalutor. Bitvavo erbjuder också krypto-staking tjänster vilket gör att Bivavo tillåter användare att automatiskt och passivt tjäna positiv ränta för sina köpta Bitcoins och andra kryptovalutor. Faktum är att Bitvavo har byggt en imponerande plattform som passar alla. Bitvavo erbjuder sina nya kunder avgiftsfria köp för 10.000kr. När man har överstigit sin gränsen tar Bitvavo bara en liten handelsavgift på 0,25% när du köper eller säljer dina kryptovalutor vilket är väldigt lite jämnfört med andra tjänster.

Bitvavo är pålitligt!

Bitvavos system uppfyller också de mest krävande internationella säkerhetsstandarderna, vilket innebär att alla kryptotillgångar som finns på Bitvavo lagras på säkra kalla platser. Det är inte många tjänster som kan uppnå detta. Dessutom är Bitvavo mycket lättare att använda och billigare än lokala svenska konkurrenter som Trijo eller Saffello då de tar en handelsavgift på 7% när du betalar med swish. Detta betyder att när man köper Bitcoin eller andra kryptovalutor på Bivavo sparar man mer Bitcoins för sina pengar. För mer information: Bitvavo Exchange